• Megújítva
Vektor Optika 7.62-es ak 47-es AK-47 36x12 Hüvelyk Fegyver Tisztító Pad gumiszőnyeg Tartozék Minden Nyomtatott Lista

Vektor Optika 7.62-es ak 47-es AK-47 36x12 Hüvelyk Fegyver Tisztító Pad gumiszőnyeg Tartozék Minden Nyomtatott Lista

HUF 7017.30


Termék Leírás Vektor Optika Kínálat AK47 Fegyver Tisztító Pad Mat 36x12 Hüvelyk AK 47 Dolgozik Mat W/ Minden Alkatrészek Lista Fo r Fegyverkovács M ade Kínában( SCBM-04 )
36 Inch Hosszú,
Minden Alkatrészek Lista,
Puha Gumi Anyag nélkül szaga Fő Jellemzője : • Black mat olvasható, minden alkatrészek lista
• Csúszásmentes gumival borított Poliészter felület
• Puha gumi anyag nélkül szaga Modell SCBM-04 Méret 915x305mm (36x12 hüvelyk) Vastagság 2.2 mm (0.09 inh) Súly (nettó) 430g (15.2 uncia) Anyag, Puha gumi Részletes Képek
Vállalati Politika : Törekszünk a Vevői Elégedettség
Van gazdag tapasztalatok alapján a nemzetközi rend, a világ minden tájáról. Tudjuk teljesíteni a parancsot, hogy APO Doboz. Fogjuk össze a szállítási költség több elemek vásárolni.
Szállítás Előtt
Mi szállítjuk a tétel, hogy az ügyfél egy vagy két üzleti kezelési nap, amikor a fizetési törlődik. Ellenőrizni fogjuk, hogy a rendelés előtt figyelmesen az önnek küldött.
Mi lesz csomag a rendelés hát kemény, normál megjelenés, ami könnyű, az egyéni engedély. Ha szüksége van további kérelem esetén a csomagolás kérjük, ossza meg velünk arról tájékoztatta az első alkalommal.
Ha lehetséges, kérem, adja meg a telefonszámot csak az a célja, hogy a helyi postahivatalban van szüksége. Abban az esetben, ha te vagy jelen, vagy nem képes felvenni a tétel a helyszínen, időben, a postán lehet hívni emlékeztető (Főleg, postás, csak egy értesítést).
P. S : tartjuk a magas titoktartás ügyfeleink számára a személyi adatokat.
Szállítási Mód
Leginkább használt EMS, valamint a Légi Nyilvántartás Mail világszerte szállítás. Ők működtetik a posta a világ minden tájáról. EMS Express nyomon követhető a KIR honlapján (China Post Office), valamint a helyi postahivatalban. A levegő Nyilvántartás Mail követhető a helyi postahivatalban. Mind az aláírása kell elfogadni.
Ha szükséged van a szám, kérjük, küldjön egy e-mail vagy hagyj egy üzenetet nekünk megszerzése.
Mi is használható egyéb expressz szállítás, például : UPS, DHL, Fed Ex, valamint a TNT, stb, miközben a költségek magasabbak lesznek. Meg kell kapcsolatba lépni velünk, ha kell, a fent említett szolgáltatást.
Szállítási biztosítás opcionális, valamint az ügyfél.
Ha kell tudni, hogy a részletes szállítási költség, kérjük, küldje el nekünk üzenetet.
Szállítási Időszak
Általánosságban elmondható, hogy a Kínai EMS Express kb 2 4 nap Kínából Ázsiai országok, 3-6 nap Ausztráliában, USA-ban vagy Kanadában, körülbelül 5-10 nap Euro kontinens, illetve a 6-12 nap, Dél-Amerika stb. Észrevettem, hogy egyes országok vagy helyeken hosszabb ideig is eltarthat, az idő.
A hajózási időszak előfordulhat, hogy néhány kivétel, mert az egyéni csekket, posta hanyagolja el. Kapcsolatba léphet velünk, ha nem a szokásos napok. Mi először is ellenőrizze, hogy a műsorszám száma. Ha ez nem működik küldünk a pályán alkalmazás a papírt, hogy a posta, ami több napot is igénybe vesz, hogy megszerezzék a választ. Ez a normális pályán elért a Kínai Posta.
Összehasonlítva Hong Kong postai Szolgáltatás, Kínai Kínai Légi Nyilvántartás Mail, amely olcsóbb, de lassabb, mint EMS Express furcsa a szállítási időszak, a szállítás pedig (főleg azért, mert a nemzetközi járat). Néha gyors 7 nap, néha később, mint 21 nap. Ráadásul ez a kis szegény információkat a szállítási feltételek. Sok esetben, hogy még az ügyfél kap a tétel, hogy a rendszer a posta még mindig azt mondja, hogy csak küldött Kínából néhány nappal ezelőtt. Ebben az esetben, őszintén reméljük, az ügyfelek tartani, még egy kis türelem, az esetleges késedelem, mivel nem tudjuk irányítani a szállítási sebesség posta, egyedi kiadás. Nagyon köszönöm előre is.
Fizetési Mód
Alipay az első lehetőséget, majd kiemelt a fizetés. Azt is elfogadni, a fizetés Pay-Pal vagy a Western Union vagy a Bank T/T átutalást, vagy Hitelkártya (a csak az egyesült államokban), stb.
Az Értékesítés Utáni Szolgáltatások
Kivéve, emberi hibák, kicseréljük a meghibásodott egy teljesen új követő 14 napon belül megkapja a terméket. Szerint a guild szabályzat ügyfél felelős a visszatérő szállítási díjat.
Minden körök, valamint a tárgyak három év garancia.
Végül a visszajelzést, javaslat, nagyon fontos számunkra.
Még egyszer köszönöm a figyelmet. Őszintén reméljük, hogy élvezni fogja a termékeket.

Alapjellemzők

Modell Száma:
SCBM-04
Márka Név:
TAC VEKTOR OPTIKA

A legjobb ajánlatok