• Megújítva
  • -8 %
5X Vevő Antenna Rögzítése Ülés tartó tartó Talapzat Doboz V Típusú CC3D Atom CC3D Mini RC Multirotor FPV Quadcopte F17309-5

5X Vevő Antenna Rögzítése Ülés tartó tartó Talapzat Doboz V Típusú CC3D Atom CC3D Mini RC Multirotor FPV Quadcopte F17309-5

HUF 726.00
HUF 788.40

A termékek a cég elfogadni, kiskereskedelem, nagykereskedelem, egyéni, címkézés, ha van kereslet,akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, szabadon. Ha bármilyen kérdése van, Kérem az üzenet minket, de nem nyitott vitát, vagy hagyja a negatív visszacsatolás.Köszönöm !
5 db V Típusú Vevő Antenna Rögzítése Ülés tartó tartó Konzol Talapzatot CC3 D Mini RC Multirotor FPV Quadcopter Hatékony képek,a Termék nem tartalmaz minden elektronikus készülék vagy a keret készlet : Csomagolt : 5 db, ha kell 1 állítsa be ezt az elemet , kérem kattintson ide : ha kell, 10 beállítja ezt az elemet . kérjük, kattintson ide :
V-típusú Vevő Antenna Állvány Hüvely RC Mini CC3 D Atom NANO CC3 D A rádióvevő antenna rögzítő alap mount lehet, hogy az antenna által meghatározott kétoldalas ragasztószalag olyan helyen, a gép, ahogy kell,nagyon kényelmes használni a mini cross multirotor.Az antennák fog állni, mint a V-stílus,valamint annak biztosítása, hogy a jobb jel.

Alapjellemzők

Használat:
Járművek & Távirányító Játékok
Jármű Típusa:
Helikopter
Anyag:
Kompozit Anyag
RC Alkatrészeket & Accs:
Akkumulátorok - LiPo
Modell Száma:
vevő antenna

A legjobb ajánlatok