• Megújítva
FrSky Okos Port RPM, illetve Hőmérséklet-Érzékelő

FrSky Okos Port RPM, illetve Hőmérséklet-Érzékelő

HUF 6439.50

Fr Sky Okos Port RPM, illetve Hőmérséklet-Érzékelő A Fr Sky Okos Port RPM, illetve Hőmérséklet-Érzékelő úgy lett kialakítva, hogy a munka Fr Sky Okos Port rendszerek, ez az intézkedés az RPM a brushless motorok 1000~30,000 rpm hőmérséklet -20 250 celsius fok. Más Fr Sky Okos Port engedélyezve érzékelők beleértve a variometer, lipo feszültség, GPS, aktuális sebesség érzékelők használhatók egyszerre.
Telepítése egyszerű, csak csatlakoztassa az érzékelő bármely 2 vezetéket a brushless motor által a mellékelt JST kábelt, majd csatlakoztassa a smart port vezet be a smart port engedélyezve van vevő. 2 hőmérséklet érzékelő tartozék, amely csatlakoztatva van a PCB így egy egységes egyik, vagy mindkettő. Csatlakoztassa a hőmérséklet-érzékelő a ESC billentyűt, hogy élvezze a teljes ellátás, valamint a nyugalmat ezt a fantasztikus terméket. Beállítása nagyon egyszerű használata a nyomógomb LED-es állapotjelzője.
Kérjük, vegye figyelembe : A Fr Sky Okos Port RPM/Hőmérséklet Érzékelő csak kompatibilis Fr Sky Okos Port engedélyezve vevők, mint például a X8 R, X6 R, valamint X4 R.
Jellemzők :
• Intézkedések RPM 1000~30,000 rpm
• Intézkedések hőmérséklet -20~250°C
• Egyszerű, könnyen telepíthető
• Kicsi, könnyű
• LED-es állapotjelző
• Egyszerű nyomógomb beállítása
Specifikációk :
Üzemi Feszültség : 4~10 V
Feszültség Tartomány Motor Vezetékek : 2~12 S (7.4~44.4 V)
Mérési Tartomány FORDULATSZÁM : 1,000~30,000
Mérési Tartomány Hőmérséklet Érzékelő : -20~250°C
Méretek : 29 x 20 x 2mm
Súly : 8g
Tartalmazza :
1 x Fr Sky Okos Port RPM, illetve Hőmérséklet-érzékelő
1 x Okos Port csatlakozó kábel
1 x JST csatlakozó vezető
2 x Hőmérséklet-érzékelők
1 x Használati útmutató
Figyelem mielőtt Sorrendben :
Az alapértelmezett ingyenes szállítás a Kínai Nyilvántartás Air Mail , amely szállít sebesség nem állandó, néha több napot eléri a kezét, néha több kell, mint két hónap, kérlek válaszolj rá!
Ha kell, gyorsabb, megbízható szállítási módot, vagy sürgős, kérjük, válassza az EXPRESS !! Ez a konszenzus egy minimális tisztelet a komoly munka, mert a test nem képes irányítani a post air mail hajózási sebesség!
****
Nem szívesen ellenállni a rosszindulatú vásárlók, akik vásárolni, pedig tudom, hogy a poszt légipostai szállítási hátránya , majd nyissa meg a szállítási késedelem viták célja visszatérítés, illetve ingyenes megkapja a termékek. Az ilyen vevők, egyszer találtak be a fekete név listában nem működik együtt újra!
***** A legtöbb elemek belül feladásra kerülnek 1~4 munkanapon belül .Győződjön meg róla, hogy hagyja telefonszám, amikor kitöltésével a vevő adatait. Annak érdekében, hogy megkapja után minimális adó, a csomagot küldünk ajándékba készítünk egy kis vámkezelés érték(például $5), vásárló felelős minden olyan vám, díjak vagy felszámított HÉA. ( Kérem hagyja el mesaage, ha nincs különleges követelmény. ) Felhívjuk figyelmét, nemzetközi szállítás hightly attól függ, hogy a helyi szokásokat, postai szolgáltatás. Chinapost Air mail rendszerint 18 - 35 munkanapon belül, hogy a legtöbb Európai országban,30 -40+ munkanapon orosz Föderáció, portugália, Brazília, Dél-Amerika .Szállítási idő függ a rendeltetési hely, illetve más tényező, Mi nem tehető felelőssé késedelmet Post, a helyi posta vagy a Nemzetközi Vámhatóság Ellenőrzést.
A visszajelzés nagyon fontos, hogy a vállalkozás fejlesztés, vagyunk tisztelettel meghívja önt, hogy hagyja el a Pozitív Visszajelzés, ha te elégedett vagy a termék, illetve szolgáltatás. Csak 1 perc. A rendszer automatikusan visszatér ugyanaz a visszacsatolás után kapott a Pozitív Visszajelzést. Ha bármilyen problémája az elem vagy szolgáltatás -, csak bátran forduljon hozzánk először is, mielőtt elmentél minden semleges, vagy negatív visszajelzés, mi mindent megteszünk, hogy biztosítsuk az ön megelégedésére.

Alapjellemzők

Használat:
Járművek & Távirányító Játékok
Műszaki paraméterek:
Érték 2
Jármű Típusa:
Repülőgépek
Márka Név:
SKYAREA
Anyag:
Műanyag
Távirányító Perifériák/Készülékek:
Távirányító
RC Alkatrészeket & Accs:
Adók
Műanyag Típus:
PE
Modell Száma:
RPM-SP
Szerszámkészlet:
Egyéb
Frissítés Alkatrészek/Tartozékok:
Egyéb
Négy-kerék hajtás Attribútumok:
Egyéb

A legjobb ajánlatok