• Megújítva
  • -6 %
2018-ig Köti a Férfi Divat Szmoking Klasszikus Zongora Billentyűk Pillangó lakodalom Csokornyakkendő fa csokornyakkendő

2018-ig Köti a Férfi Divat Szmoking Klasszikus Zongora Billentyűk Pillangó lakodalom Csokornyakkendő fa csokornyakkendő

HUF 1650.00
HUF 1755.00


SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK
1.Az alapértelmezett Szolgáltatás China post légiposta
2.Általában a hajó elem belül 3-5 nap fizetés után 24 órán belül visszaigazolást. Kérjük, küldjön nekünk egy e-mailt, MIELŐTT a fizetés, ha meg szeretné változtatni a szállítási címet.
3.Az alapértelmezett Szolgáltatás, kb 18-25 munkanapon belül. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a szolgáltatás nem nyomon követhető.
4.A szállítási idő során ünnepek (Karácsony, a Kínai Új Év, stb.) lehet hosszabb, mint a szokásos időben. Kérjük, adj hozzá még egy 5-10 nap, mint egy késés.
5.Kínálunk az 1 hónapos ingyenes csere. Vásárló kérheti a cserét követő 15 napon belül a számlát a terméket. 6.A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést.
7.Azt is előírják, 12 hónapos ingyenes karbantartás. A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést. Ha bármely része van szükség, ki kell cserélni, a vevő is meg kell fizetni a költségeit, az egyes részeket ki kell cserélni.
Mielőtt visszatért a elemek,kérjük, erősítse meg a feladó, illetve a logisztikai módszer velünk. Után a tárgyakat, hogy a logisztikai cégnek, kérjük, küldje el nekünk a nyomon követési számot. Amint megkapjuk a tételeket, majd megjavítja, vagy kicseréli őket AZONNAL.

Alapjellemzők

Elem Típusa:
Kapcsolatok
Márka Név:
ZDJMEITRXDOOW
A nemek közötti:
Nők,Férfiak
Osztály Neve:
Felnőtt
Stílus:
Divat
Kapcsolatok Típusa:
csokornyakkendő
Modell Száma:
HGQ-BN22x
Anyag:
Pamut
Méret:
One Size
Mintázat Típusa:
Nyomtatás

A legjobb ajánlatok