• Megújítva
5db/sok 18mm DIY kézzel készített gyümölcs gombok Környezeti Gyermekek Rajzfilm gombok Aranyos virág alakú DIY Játék anyag színe véletlenszerű

5db/sok 18mm DIY kézzel készített gyümölcs gombok Környezeti Gyermekek Rajzfilm gombok Aranyos virág alakú DIY Játék anyag színe véletlenszerű

HUF 1776.60


Vevő Közlemény
1, China post air mail módon China post levegő parcal így olcsóbb. De a szállító sebesség nagyon lassú, különösen Transzfer Oroszországba. Így vásárlás előtt, kérjük, fontolja meg alaposan, amelyek szállítása módja, hogy használja. Minden megrendelést szállítjuk első alkalom, amikor megkapjuk a parancsot. Kérjük, ne alkalmazza a vita a lassú sebesség China post levegő mail, majd a China post levegő csomagot módon. Te selct így kell megfizetni lassú.
2, Mi a jogot, hogy a gyorsforgalmi út , a szerint, hogy igazi express állapot. Kérem, nem vitás, hogy a kifejezett szállítmányozó változik.
3. győződjön meg róla, minden termékeket szállítunk jó szállítás előtt. Nem fogadjuk el a rakomány vissza. Mi nem engedhetjük meg magunknak a resposibility a termékek törött a transzfer. Miután megtalálta a termék ia törött aláírása előtt, kérjük, lépjen kapcsolatba a helyi szállítmányozó, hogy kompenzációt.Kérem, nem vitás ezt a problémát.
4, nem fogadjuk el a rossz megjegyzést alatt 3 kezdődik, különleges akciós termékek.
5, Mielőtt Aláírja termékek, emlékszem, hogy ellenőrizze, ha a csomagok a termékek jól. Akkor győződjön meg róla, minden termék csomagolt hát szállítás előtt. Ha a termék nem működik vagy hibás,kérjük, lépjen kapcsolatba a helyi expressz vállalat, vagy szállítmányozó, hogy a kompenzáció. Mi nem engedhetjük meg magunknak a carge a termék törött.
6, Kérjük, ellenőrizze az angol Cím, mobil telefonszám, telefonszám. Győződjön meg arról, hogy azok hatékonyak.
7, Ha megértenéd, hogy a fenti 6 tételek, szívesen vásárolnak tőlünk. Itt van a legtöbb versenyképes termékek.
8, a nyári ruhákat, kérjük, vegye fel velünk a fejlett, hogy erősítse meg, amennyiben azok raktáron, a fejlett.
Élvezze a bevásárlás ideje. Bármilyen kérdése van, szívesen kapcsolatba lépni velünk mi lesz a válasz, hogy az első alkalommal.Ha elégedett vagy a termék, ne feledje, hogy 5 kezdődik, de jó hozzászólás. 5% - os kedvezményt is kaphatnak a jövő érdekében.
Az ár 5 darabra.Kérjük, a megjegyzés szüksége a forma, a rend. Vagy küldünk random szín vagy típus szerint.

Alapjellemzők

szín:
megjegyzés szüksége típus
Termék Típus:
Gombok
Funkció:
Száraz Tisztítás,Nikkel-Mentes,Környezetbarát,Mosható
Technics:
gyöngy
Anyag:
Gyanta
Dekoráció:
Egyik sem
Gombra, Írja Be:
2-Lyuk Gombra
Stílus:
Szár
Modell Száma:
16041105
Forma:
Virág

A legjobb ajánlatok