• Megújítva
IDOLiSH RAVASZT HAJNAL KÖZJÁTÉK Tsunashi Ryunosuke Cosplay Jelmez, Színpad Performence Ruhák , Tökéletes Egyéni Neked !

IDOLiSH RAVASZT HAJNAL KÖZJÁTÉK Tsunashi Ryunosuke Cosplay Jelmez, Színpad Performence Ruhák , Tökéletes Egyéni Neked !

HUF 29160.00


Mielőtt megrendelését.
1 : Kérjük szerint a mérettáblázatot, hogy válassza ki a megfelelő méretet.Ha nincs megfelelő méret,kérem, adja meg a mérés,mi lehet egyéni neked.Ha a méret túl nagy,akkor az egyéni díj.
2 : Kérjük ellenőrizze, hogy a cím helyes.
3. A közlekedési lehet, hogy kicsit lassú néha,kérjük, készítse elő a jelmez előre.Ha a szállítási idő, kérlek, mondd el nekünk, ha megrendelését.
4. Vagyunk, kézzel készült,ezért van szükségünk, körülbelül 7-10 munkanapon belül, hogy a ruha,ha a jelmez nehéz készült,lehet, hogy több idő kell.Ha a terv dátum sürgős,akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt megrendelését .
Cosutme a következők :
köpeny,kabát,mellény,ing,nadrág,öv,öv,nyakkendő,kesztyű.
Ha szeretnél egyedi,kérem, hagyja el a méréseket, abban a sorrendben, vagy küldj nekünk üzenetet.
Mérettáblázat
Értékesítés utáni szolgáltatás
Szállítás : Néha van foglalva a közlekedés,tehát lehet, hogy kicsit lassú.De kérlek,ne aggódj, csak lépjen velünk kapcsolatba, hogy meghosszabbítja a vevő az idő.Emellett felvesszük önnel a kapcsolatot a kifejezni, hogy segítsen megtalálni a csomag.Ha elveszett,akkor küldje el újra vagy teljes visszaállított.
Minőség : Amikor a ruha ,Ha bármilyen kérdése van,kérjük lépjen velünk kapcsolatba, először,el fényképeit,majd erősítse meg.Ha van benne néhány kérdés,adunk részben visszaállított, mint compensastion,vagy küldhet vissza ,adunk teljes visszaállított.
Méret : Kérjük ellenőrizze, hogy a méret megfelelő,mi legyen a jelmez accordding, hogy a méret ad,ha rossz a mérete,nem lehet viselni, ha lesz.Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba,ki tudjuk cserélni az ön számára.De meg kell fizetni az árat a küldést újra végrehajtani.
Visszajelzést
A visszajelzések nagyon fontosak nekünk,ha elégedett vagy a jelmezt kapott,kérem, hagyjon egy 5 csillagos pozitív visszajelzést.Ha nem elégedett,akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba először megoldjuk ad kielégítő megoldást.Köszönöm.

Alapjellemzők

Méret:
XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL, XXS
Különleges Felhasználás:
Jelmezek
Forrás Típusa:
Anime
Márka Név:
cosersuki
Modell Száma:
ET112403
Osztály Neve:
Felnőtt
A nemek közötti:
Unisex
Elem Típusa:
Beállítja
Összetevők:
köpeny,kabát,mellény,ing,nadrág,öv,öv,nyakkendő,kesztyű.
Karakterek:
Tsunashi Ryunosuke
Anyag:
Pamut keverék

A legjobb ajánlatok