• Megújítva
OHS Ustar 91250 Modell Ultra Precíziós Fotó Etch Fogó, Olló, Forgácsoló Szerszám Tartozék

OHS Ustar 91250 Modell Ultra Precíziós Fotó Etch Fogó, Olló, Forgácsoló Szerszám Tartozék

HUF 5562.00


Ustar UA91250 Modell Ultra Precíziós Fotó Etch Fogó, Olló Hobbi Forgácsoló Szerszám Tartozék
Specifikáció
- Gyártó : Https : Ustar
- Tartalmazza : Ustar UA91250 x 1
- Mennyiség : 1 Db
- van egy lehetőség, hogy az eszköz által károsított, nagyon nehéz rozsdamentes acél fotó-etch, kérjük, használja óvatosan. Megjegyzések : - apró alkatrészek Miatt okozhat fulladást okozhat, kérem, tartsa távol a gyerekeket, Ez a Modell Eszközöket Igényel technológia készségek működik. Szállítás : - Az ajánlatok kerülnek elő a szállítás ingyenes (a kiválasztott országok) ajánlott Légi Levél, általában az 2 KG . Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt a rendelést, ha kell, a termékek sürgősen. - A Szállítás általában a ' 20-45 munkanapon belül érkezik meg a rendeltetési hely(a különböző országokban). - Annak érdekében, hogy megkapja a parancsot adó ingyen vagy alacsonyabb adó behozatalára, majd nyilatkozni, hogy "ajándék" egy alacsonyabb értéket, ha minden behozatali költségek vagy díjak a vevő felelőssége. Fizetés :
- Fizetési várhatóan kapott 3 napon belül aukciók közel. Vissza & Tőzsde a politika :
- Minden ajánlat mögött 100% - os elégedettségi garancia-ha bármilyen okból nem elégedett, akkor vissza az elemet minket eredeti condion a visszatérítési vagy csere. Mielőtt elküldöd nekünk vissza az elem, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba a részletes vissza & tőzsde oktatás. Vissza fogunk térni az összes pénzt, kivéve a postaköltség díjak beérkezése után a vissza elemek. Egyéb Politikák :
- Hagyjuk POZITÍV VISSZAJELZÉST, miután megkapta a befizetést. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha nem elégedett a tétel után kapja.
- Minden e-mailt lesz a válasz, 1 munkanapon belül. Ha nem kapja meg a választ, kérjük, szíveskedjen újra elküldte az e-mailben válaszolunk, amint lehetséges.
- Komoly Vevő Csak! Kérem, helyezze érdekében, csak akkor, ha elfogadja a feltételeket.

Alapjellemzők

Márka Név:
Narancs Hobbi
Korosztály:
> 8 éves
A nemek közötti:
Unisex
Modell Száma:
UA91250
Anyag:
Fém
Típus:
Modell Hobbi Forgácsoló Szerszám Tartozék
Figyelmeztetés:
Fulladásveszély,8+
Mérleg:
NO
A téma:
Modell Eszközök

A legjobb ajánlatok