• Megújítva
  • -18 %
3x Anti-Semmiből Clear LCD Képernyő Védő Fedelet Pajzs Film Kerékpár GPS Polar V650 Kerékpár Edzés Kerékpár Számítógép Tartozékok

3x Anti-Semmiből Clear LCD Képernyő Védő Fedelet Pajzs Film Kerékpár GPS Polar V650 Kerékpár Edzés Kerékpár Számítógép Tartozékok

HUF 1547.00
HUF 1887.30

Tulajdonságok : - Kompatibilis Modell : Polar V650
Alapanyag : Világos, 3-rétegű PET fólia Vastagság : Kb 0.12 mm Méret & Fit : az Is vágott, pontos FELSZERELT modell egy tőzsdei cím csak. Felület : Sima, nem gumiszerű érzem Csomag : Minden megrendelés jön egy tisztítókendővel, valamint a szerelési utasítás Mennyiség : 3* Clear LCD Képernyő Védő Fólia 1* telepítési eszköz Tulajdonságok : vadonatúj, Tiszta képernyővédő fólia, Jön egy tisztítókendővel Nem víz van szükség, veszi 5-10 perc alatt telepíthető Is vágott, hogy megfeleljen a képernyő alakját, Fedezi teljes üveg LCD képernyő Csökkentése-Ragyogás, segít minimalizálni idegesítő felszíni csillogás alatt éles fény nem zavarja egy kis kijelzőn. Kiváló karakter-felismerés Könnyen telepíthető, Önálló tapadt, nem Hagy ragacsos után visszamaradó távolítani! Lehet eltávolítani, csak húzza az egyik sarokban, majd lassan tovább. Polar GPS csak egy bemutató volt, de NEM tartozék eladó.
Csomag installtion eszköz
SZÁLLÍTÁS
Mi egy hajó két utal nap.
Egyesült Államok csomagot szállítjuk által e Packet Első Osztályú Mail tudunk biztosítani ingyenes nyomonkövethető szállítás, a legtöbb parancsot adott NEKÜNK, csak néhány alacsony érték elemek.
Más nemzetközi csomagot szállítjuk Kína által Utáni Első Osztályú Nemzetközi Mail. A legtöbb csomag nyomon követhető, de valami lesz nyomon követhető, ha a csomagok Kínában, de nem követési adatokat lehet biztosított, ha az elemeket, hogy elhagyja Kínát.
A legtöbb csomagok szállítjuk 2 hét, de eltarthat, amíg csak 6 hétig internatinoal csomagot szállítjuk. Mivel a biztosító társaság megköveteli tőlünk, hogy várj 50 nappal azelőtt, hogy egy elmúlt egy csomag elvesztése, mi szükség a vásárlók, hogy várjon azonos számú nap.
Kérjük, a további részleteket lásd a felső rész egy szállítási díjat.
VISSZAJELZÉST
Mi lehet értékelni egy 5 csillagos pozitív visszajelzés, értékelés, de ígérem cserébe van! Ha úgy érzed, hogy a termékek nem érdemlek meg egy 5 csillagos minősítés egy vagy több kategóriát, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja a negatív (1,2 vagy 3 csillag) visszajelzés. Mi lesz, hogy minden erőfeszítést annak érdekében, 100% satisfiction.
NAGYKERESKEDELMI POLITIKA
Ha keres egy tömeges vásárlás,tudunk biztosítani állomásról ár.Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, ha érdekel.

Alapjellemzők

Használat:
Mobil Telefon
Edge-to-edge Lefedettség:
Igen
Csomag:
Igen
Márka Név:
ickoy
A Lakossági Csomag:
Igen
Jellemzők:
Karcolás Bizonyíték
Típus:
Első Film
Kompatibilis Modell:
a Polar GPS

A legjobb ajánlatok