• Megújítva
1db csapágy 6305 6305Z 6305ZZ 6305-2Z 25x62x17 MOCHU Árnyékolt Mély groove golyóscsapágyak sorban Kiváló Minőségű csapágyak

1db csapágy 6305 6305Z 6305ZZ 6305-2Z 25x62x17 MOCHU Árnyékolt Mély groove golyóscsapágyak sorban Kiváló Minőségű csapágyak

HUF 540.00


Mély groove golyóscsapágyak sorban Modell : 6305 ZZ Id (belső átmérő)/Furat : 25 mm OD (külső átmérő) : 62 mm Szélesség/Magasság/Vastagság : 17 mm darabszám : 1 db Egyenlő : 6305-2 Z Mély groove golyóscsapágyak sokoldalú,
önálló megtartása csapágyak szilárd külső gyűrűk,
belső gyűrű valamint a labdát, majd a ketrec szerelvények.
Üdvözöljük a vásárlási tanácsadás, köszönöm!
Ha szüksége van más modell csapágy de nem találtam a boltban,Kérjük, lépjen kapcsolatba velem, köszönöm!
Csapágy online lehet vásárolni, van hely a rendelést (támogatására számos nagykereskedelmi), ha vannak speciális követelmények, vagy magasabb minőségű, Kérjük, lépjen kapcsolatba velem!
A vállalkozások számára nyújt szakmai támogató csapágy, szívesen konzultációs megbeszélés!
Becsült Szállítási Idő
Behozatali Adó
NEM vagyunk felelősek SEMMILYEN behozatali adó -, vám-díj, vám-vagy késedelem.
Igyekszünk segíteni a vásárlóknak, hogy minimálisra csökkentsék a kockázatot, a kifizető az adót,mint arról, hogy a tétel, mint minta vagy ajándékokat! ( Kérjük, hagyj üzenetet! )
Takarmány vissza
1) A Visszajelzés nagyon fontos számunkra, kérjük, szánjon néhány másodperc, hogy hagyja nagy visszajelzést, ha elégedett vagy a termék vagy szolgáltatás, köszönöm szépen !!
2)mindig kínálja a legalacsonyabb áron a legjobb árut, illetve szolgáltatást.
3) Kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja semleges (3 csillag), vagy negatív (1-2 csillag) visszajelzés. Igyekszünk megoldani a problémát, majd hagyja, hogy egy boldog vásárlás hangulatot. Köszönöm!
Lépjen velünk kapcsolatba
Ha bármilyen problémája vagy kérdése merül fel a rend, kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben vagy Trandemanger, vagy Hagyjon Üzenetet a megrendelést, válaszolni fogunk, amint tudjuk!

Alapjellemzők

Márka Név:
MOCHU
Anyag:
Acél
Hossza:
--
Kapacitás Nyomaték:
--
Modell Száma:
6305ZZ
Bevonatok:
Bearing
Szerkezet:
Mély groove golyóscsapágyak

A legjobb ajánlatok