• Megújítva
  • -10 %
Most Xiaomi Mi Légtisztító 2S Sterilizáló Kívül Formaldehid Tisztítás Intelligens Háztartási Hepa Szűrő Smart APP WIFI RC

Most Xiaomi Mi Légtisztító 2S Sterilizáló Kívül Formaldehid Tisztítás Intelligens Háztartási Hepa Szűrő Smart APP WIFI RC

HUF 64724.00
HUF 71917.20

Xiaomi légtisztító 2 S Klasszikus frissítéseket, jó levegő. OLED Kijelző/Lézeres részecske-érzékelő 310m3/h részecskék cadr/360° 3 réteg tisztítás OLED Kijelző Lézeres részecske érzékelő 310m3/h részecskék CADR 360° be a Szél 3 réteg tisztítási Új OLED kijelző Frissítési OLED-képernyő, pontosabb kijelző valós idejű PM2.5 koncentráció, hőmérséklet, páratartalom, Wi-Fi-kapcsolatot, valamint működési mód, bármikor mester beltéri levegő minősége megváltozik. Automatikus képernyő fényerő, este megszakítás nélkül Xiaomi légtisztító 2 S fényérzékelő automatikusan érzékeli a környezeti fényviszonyokhoz, a képernyőn állítsa be az árnyékolás. Éjszaka, hát te nem érinti a fényforrás, a nyugalmat, a jó alvás. Nagy pontosságú lézeres érzékelő, érzékenyebb, pontosabb a Nagy pontosságú lézeres érzékelő, hadd Xiaomi légtisztító 2 S láthatjuk, kis 0,3 µm méretű, a mikro-világ, pillanatnyi pontos tükörképe a levegő minősége. Magában foglalja az összes szög 360° - os tripla-szűrő réteg A 360° - os hengeres szűrő veszi a levegőt hatékonyabban minden irányból összehasonlítva a hagyományos légtisztító. A hármas-réteg tervezési eltávolítja részecskék nagyobb, mint 0,3 µm magas sűrűségű EPA szűrő a Japán gyártó Toray, míg egy aktivált kókusz szén szűrő eltávolítja a formaldehid, rossz szagú & egyéb káros anyagokat, valamint blokkolja a kórokozó baktériumok. A szűrő cseréje egyszerű, automatikusan értesítést az alkalmazás segítségével, hogy mikor kell cserélni Minden, ahogy a szél fúj Magas légnyomás, nagyobb forgalomban lévő Küldj erős széllökések a levegő, hogy a legtávolabbi szobában. Ihlette légi jármű motorok, az aerodinamikai nyomás rendszer által létrehozott, a K + F-csoport húz befelé a bázist, kiutasítja a levegő felfelé nagy erővel. Okos telefon, ellenőrzések engedi kapcsolni távolról, még akkor is, amikor távol van otthonától. Így ön mindig biztos lehet abban, hogy jöjjön haza, hogy tiszta a levegő. Néma beavatkozás nélküli, energiatakarékos, alacsony fogyasztás csökkentése érdekében a zaj által okozott szél ellenállás, gondosan tervezett, minden szél. Rendelésre készült Japán Nidec motor, egyszerű üzemmódban csak 4.8 W, mint energiatakarékos izzók alacsonyabb energiafogyasztás.
"Jó éjt, szép álom volt" nem csak áldás, lefekvés előtt, de akkor is, amikor megtervezzük büntetőt a jobb élet elvárás. A használata aerodinamika, a levegő áramlását, minden részletre gondosan tervezték, hogy zökkenőmentes szél alapján a szél, hogy csökkentse a zajt generált. Alvó mód a munka halkan, mint a szellő fúj a csendes, szinte érzem magam a munkahelyemen. Személyre szabott Japán Nidec motor, fogyasztás csökkent, 58% - kal, az általános munka az üzemmód csak akkor 4.8 W, energiatakarékos izzó, mint az alacsony fogyasztás. Akkor érzem magam a nyugalom, a tiszta levegő kíséretében finom, egyenletes szél, hang be az álom.
Teljesen kontroll Monitor levegő minősége első pillantásra Használja a telefont, mint egy távoli, hogy bekapcsolás, kikapcsolás, valamint a módok közötti váltáshoz. A Mi Otthoni alkalmazás azt is lehetővé teszi, hogy figyelemmel kíséri haza a levegő minősége a telefon bármikor. Hozzon létre egy menetrend, hogy bekapcsolás, kikapcsolás, váltsunk Éjszakai módra, sőt még többet is.
Ússz az árral, Még egy rajongó penge csak 1mm vastag jelentős hatással légáramlás, ezért Mi Légtisztító már aprólékosan célja, hogy minimalizálja a légellenállás, illetve energia veszteség, mint a levegő áramlik keresztül minden szakasz.
Küldünk a megfelelő Csatlakozó Adapter, amely alkalmas az ország a szállítási címet :
EU-Csatlakozó Adapter (2 Tűs Kerek Pin -)
A legtöbb Európai Országban,a Legtöbb Afrikai Országban,a Legtöbb Közel-Keleti Országok,Dél-Korea,Chile,Paraguay,stb.
NEKÜNK Csatlakozó Adapter (2 Pin Lapos Pin -)
Egyesült Államok,Kanada,Leginkább Észak -, illetve Dél-Amerikai Országok,Japán,Fülöp-szigetek,Thaiföld,stb.
Ausztrália/Új-Zéland (2 Tűs Csatlakozó Adapter)
Ausztrália,Új-Zéland,Argentína
Az egyesült KIRÁLYSÁG Csatlakozó Adapter (3 Pin Lapos Pin -)
Anglia,Írország,Skócia,Hongkong,Pakisztán,Szingapúr,Malajzia,Vietnam stb.

Alapjellemzők

Csatlakozó Típusa:
KN -, USA, EU, UK, AU
Márka Név:
Medve
Levegő Mennyiség:
301-400m3/h
Teljesítmény (W):
30W
Feszültség (V):
220v
Funkció:
Takarítás
Telepítés:
Hordozható
Típus:
Aktív Szén Levegő Szűrő
tanúsítási:
CB,CE,GS
Anion Sűrűség:
3000000pcs/m3
Felhasználási Feltétel:
Háztartási
Áramforrás:
A. C. Forrás
Modell Száma:
Légtisztító 2S
Alkalmazási Terület:
21-30㎡
Alkalmazás:
10-20m3
Stílus:
légtisztító
Zaj:
Legfeljebb 60dB
Tápegység:
Váltakozó Áram
dimenzió:
520*300*189mm
Szél Sebesség:
Magas, Közepes, Csendes Szél Sebesség Rendelet
Benzol-Eltávolítás Aránya:
99.90%
A Formaldehid Eltávolítás Mértéke:
99.10%
Oxigén:
1.1 L/perc(tartozék)-3l övezetben folytatott, norvég/perc(tartozék)
Név:
xiaomi
Modell:
Légtisztító 2S
Ellenőrzési módszer:
keystroke
szűrő típus:
Összetett szűrő
Színes Besorolás:
Fehér
fúj árfolyam:
330 köbméter / óra
Alkalmazható terület:
21m ^ 2 (beleértve -30m ^ 2 (a))
Funkció:
Kivéve részecskék eltávolítása füst, por, por eltávolítása
működési elv:
Aktív szén egyéb
Fogyasztású mód:
Váltakozó Áram

A legjobb ajánlatok