• Megújítva
3pcs Pont/Vonal/Kereszt Lézer Lencse 200nm-1100nm a Keret M9 Fém Sapka

3pcs Pont/Vonal/Kereszt Lézer Lencse 200nm-1100nm a Keret M9 Fém Sapka

HUF 1215.00


Tulajdonságok :
Kimeneti Teljesítmény : Nincs
Hullámhossz : 200nm~1100nm
Objektív : Műanyag
Lencse Keret : Csavar Méret M9 P0.5
Sapka : Fém
Méret : Rekesznyílás Átmérője : 4.95 mm
Lézer Forma : Pont/Vonal/Kereszt (Egy csomag cludes 3 lézer lencse fejét a d o t /line /c ross )
Funkció :
Ez a műanyag lencse keretben, majd kap egy fej/kap egy lézer modul méretű 12x35mm vagy 12x45mm az ebay store .
Segítségével különböző fejét sapka a lézer modul 12x40mm, vagy 12x35mm, a lézer modul bocsát különböző lézer alakja pont/vonal/kereszt. A licit ár csak egy darab len a pont vagy vonal, vagy kereszt alakú.
Ügyeljen arra, hogy az üzemeltető tapasztalat optika DIY vagy vizsgálat.
A csomag tartalma 3 objektív sapkák, ők pont, vonal, valamint a több objektív sapkák, Az l-ine l ens kap, kérjük, tüntesse fel, hogy melyik rajongó szög van szükséged, mi van 30°45°/60°/90°/110°/120°, ha az ügyfél megvásárolja a részek elhagyása nélkül bármilyen jegyzetek, akkor a hajó random d egree l ine lencse fejét, sapkák.
Csomag :
3 x Lencse 200nm-1100nm Pont/Vonal/Kereszt Lézer Lencse Keretben, valamint Sapka
Szállítási & Szállítás
Mi a hajó nemzetközi keresztül China Post, Légiposta, vagy Hong Kong Post Légiposta minden csomag lesz regisztrált a nyomon követési számot. Mi is a hajó által a UPS/EMS/DHL/Fed Ex az alternatív szállítási mód a megfelelő díjakat. Kérjük, e-mail, postai irányítószámát a szállítási árajánlatot. Nemzetközi ügyfelek léphetnek a késések, a vámhatóság vagy a nemzeti postai szolgáltató. Tekintse át a vámmentes korlátozza. Kérjük, tudassa velünk, fizetés előtt, ha kell osztott szállítmány. A Szállítás ideje Az idő, hogy a hajó nemzetközi keresztül China Post, Légiposta, vagy Hong Kong Post, Légiposta, teljesen attól függ, hogy különböző desination a világ, ez is változhat, mivel a helyi időjárási viszonyok, postai politika, valamint az egyéni ellenőrzése. Alapja a postai Air mail szabályokat, valamint a tapasztalatok, kérjük jegyezni, hogy az Egyesült Államok / Egyesült Királyság / Ausztrália, körülbelül 10-15 munkanap; Kanadába, körülbelül 12-18 munkanap; Brazíliába / Dél-Amerika, körülbelül 25-35 nap. Olaszország / Franciaország / Spanyolország / Németország/ Kelet-Európa, tart aournd 15-20 munkanapon belül. Visszatér & Váltás & Repair elfogadjuk visszatér & csere számított 7 napon belül a vásárló megkapja a termékek, kérjük, hogy először kapcsolatba 7 napon belül kapja a parancsot. A termékeket vissza kell tenni az eredeti állapotában. Mint előny ügyfeleinknek, azt is előírják, javítás 3 hónapon belül attól a naptól, amikor ez a tétel szállították ki, javítás után történik, küldünk neked az elem, de az ügyfélnek meg kell fizetnie mind a szállítási módon.

Alapjellemzők

Elem Típusa:
Színpadi Világítás Hatása
Alkalomra:
Otthoni Szórakozás
Stílus:
Mini
Csatlakozó Típusa:
Egyik sem
Modell Száma:
GER-3PCS

A legjobb ajánlatok