• Megújítva
  • -8 %
100 méteres lapos szélesség 55m, átmérő 34mm nylon kolbászbél,műanyag kolbász borító,műanyag kolbász bőr,otthoni használatra ingyenes szállítás

100 méteres lapos szélesség 55m, átmérő 34mm nylon kolbászbél,műanyag kolbász borító,műanyag kolbász bőr,otthoni használatra ingyenes szállítás

HUF 8443.00
HUF 9177.30


Mi az, műanyag, nylon szafaládé?
A műanyag, nylon szafaládé készült kiváló minőségű élelmiszer minőségű műanyag, nylon. Ez a fajta burkolat számos méretben, amely nyomtatott pedig alkalmas párolt vagy főtt hús termékek.
Öt Összetett film réteget, minden mérő töltse hús 0, 6 0, 8 kg szerint a különböző helyzethez.
A fotó megmutattuk, hogy 260 méter ( kb 1200g) annak érdekében, hogy, hogy a termékek egyértelműen. Ha kell, az egész egy, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.
Körülbelül méret :
Van átmérő 28mm,( lakás 45mm) 31mm-es(lakás, 50mm) ,34mm ( lakás 55mm) a transpearent szín.
Van diamter 53mm( lakás 85mm), 75 mm-es( lakás 120mm) a piros szín
1. Tedd a húst dolgokat fűszerek a tálba
2. Tedd a műanyag szafaládé a cső hús állatkitömő
3. Amikor a tölteléket a hús, használja a kanalat, hogy nyomja meg úgy, hogy gyorsabban megy. Ha használja a kolbász cső kézzel, kell, hogy töltse meg szorosan.
4. Miután befejezte a töltelék, csavar, a kolbász több részre szerint a követelménynek. Akkor döntetlen a két fej kolbászt szorosan.
5. Forralt vízben 30-40 percig, majd a hőmérséklet nem kell, hogy túl magas. Aztán miután befejezte a hűtő, meg lehet enni. A műanyag burkolat nem kell, hogy a lyuk venni levegő.
CSŐ 10 DOLLÁR 1.Egy vedio ismertetőt a kolbászkészítő 2. Tegye a terméket, illetve a store link alul a videóhoz 3.Küldött a felülvizsgálat által aliepress msg 4. Azonnali 10 dollár felülvizsgálat a következő érdekében, Kedves barátom : 5 csillag + sreenshot=2 dollár ki a következő parancsot Kína Regisztrált légipostai, hogy a hajó a termékeket. Időbe fog telni, 7 60 napon címét. Lehet, hogy a hajó által Epacket ha úgy dönt, ez a módja. Akkor 10-15 nap, hogy a cím.

Alapjellemzők

Típus:
Hús & Baromfi Eszközök
tanúsítási:
CIQ
Márka Név:
TÖBB HASZNOS
Hús & Baromfi Eszközök Típus:
Szégyentelenek
Modell Száma:
Átmérője 34 mm
Funkció:
Az Öko-Barát
Anyag:
Nylon szafaládé
Tömeg:
6.1 g/m
Kaliber:
34mm
Név:
Műanyag, nylon szafaládé
árufuvarozási:
Ingyenes szállítás
Lapos Szélesség:
55mm

A legjobb ajánlatok