• Megújítva
  • -0 %
Qp 24 100g Kanekalon, Jumbo Zsinórozás Haj, Lila, Zöld, ezüst szintetikus Horgolt Haj, Horgolt Raszta 100 színek

Qp 24 100g Kanekalon, Jumbo Zsinórozás Haj, Lila, Zöld, ezüst szintetikus Horgolt Haj, Horgolt Raszta 100 színek

HUF 807.00
HUF 807.30


Mivel Az Új Politika A Szállítás Az orosz Föderáció , Kéri, Hogy A Vevő 3 Szó Teljes Neve angolul. Hogy Elkerüljék A Felesleges Kellemetlenségért, Reméljük, Hogy Az Orosz Ügyfél Megjegyzések A Saját Teljes Név, Mielőtt Egy Parancsot , Köszönöm Szépen!!!
Hossza : 24" hajtogatott, 48" bontakozott ki (60 cm hajtogatott, 120 cm bontakozott ki).
Súly : 2.0 uncia (100 g).
Textúra : a Perverz jumbo braid textúra, hasonló Rast Afri Klasszikus Zsinór pedig durvább, mint Rast Afri Felszabadult vagyok Selymes Zsinór. Ez a hajad, puhább, mint a legtöbb más típusú kk jumbo braid, de ez nem olyan csúszós, mint a magas hő kk.
Márka : Rast Afri Jelölje Ki A Zsinór.
Színe : 30 színek
Fizetés 1. Teljes fizetés 3 napon belül a megrendelés. 2. A vevő felelős minden olyan adó és/vagy a vám által felszámított az ország. 3. Most elfogadjuk Alipay TTWest Unió jön a lényeg! Cardetc. Szállítási kínálunk ingyenes szállítás! Express by ingyenes szállítási China Post Levegő csomagot, ez valószínűleg eltart : morebetter válassza a vatera piacterén szállítási mód sokkal biztonságosabb, hogy Oroszország többnyire 1 héten Délkelet-Ázsia : 10-15 munkanap America Canada : 15-25 munkanap Ausztrália : 15-25 munkanap Európa : 15-25 munkanap Oroszország : 30-40 munkanapon belül Dél-Amerika : 30-40 munkanapon belül A Közel-Kelet : 15-25 munkanap Afrika : 15-25 munkanap Vissza & Visszatérítés De egy kicsit hosszabb idő kell, meg nincs elég türelmem várni a termékre, Ha nem elégedett a tétel megjelenik,akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, amint. Elfogadjuk, hogy a visszatérő 30 napon belül . A tételt vissza kell tenni az eredeti állapot. A vevő felelős a szállítási díjak vissza, vagy kicseréli a tételek. Visszajelzést

Alapjellemzők

Stretched length:
24inches
Elemek / Csomag:
1strands/pack
Márka Név:
QP Haj
Lehet Dauerolt:
Igen
szín típus:
Tiszta Szín
Anyag Osztály:
Kanekalon
Textúra:
Jumbo Braids

A legjobb ajánlatok