• Megújítva
50KHZ CNC 4 Tengely nélküli vezérlő Breakout Board Faragás Gravírozás Gép Ellenőrző Rendszer-Kártya SMC4-4-16A-16B

50KHZ CNC 4 Tengely nélküli vezérlő Breakout Board Faragás Gravírozás Gép Ellenőrző Rendszer-Kártya SMC4-4-16A-16B

HUF 34560.00


4 tengelyes CNC Vezérlő 50 KHZ CNC 4 Tengely nélküli vezérlő Kitörés Tábla Gravírozás CNC Gép Ellenőrző Rendszer-Kártya
Csomag : 1. 1db LCD Kontroll breakout board 2. 1db IO Kimeneti csatlakozó 3. 1db IO Bemeneti csatlakozó 4. 1 db USB-MEREVLEMEZ, valamint 1 DB 8 G MEMÓRIA Kártya, mint ajándék yo u. A legtöbb előny : Ellenőrző gép keresztül vezérlő számítógép nélkül .
Tipp : USB-MEREVLEMEZ, valamint 8 G MEMÓRIA Kártya csomagot, stílus rendszeresen frissítik a frissítés, nem mindig ugyanaz, mint a fenti képen,kérjük, ne törődj vele,de a funkció ugyanaz.
Még Egy Előnye : 1. Paraméter beállítás : beállítható, a folyamat, a működési különböző ellenőrzési paraméterek, hogy elérje az optimális hatás. 2. Működik Kézzel irányítani a systom kézzel ebben a vezérlő 3. A Program-menedzsment : Ez a vezérlő épült,törölni,módosítani,olvasni, mentse az automatikus feldolgozás folyamatos,szünet, illetve más funkciók. Műszaki Információk : 1. A legkisebb dátuma egyesíteni : 0.0001 mm 2. A legnagyobb dátuma egyesíteni : ± 99999.999 mm 3. A legmagasabb frekvencia impulzus kimenet : 50 KHz (A három axises elérheti 50 KHZ ugyanakkor a) 4. Vezérlő tengely : 4 tengely (X, Y, Z, Egy tengely) 5. 4-tengely kapcsolat tengely, illetve egy micro-multi-multi-tengely interpoláció vezérlővezeték előre 6. Megjelenése, valamint Panel : Méretek : hossz : 165, magasság 101, magasság 50 Fő jellemzők : Paraméter beállítások : A feldolgozásra, ellenőrzési paraméterek kapcsolódó használati utasítás működése : lehet elérni kézzel, kocogni vissza a program nulla, vissza mechanikus nulla, tiszta koordináta műveletek. A Program kezelése : a program képes létrehozni, törölni, módosítani, olvasni, menteni, menteni, automatikus feldolgozás folyamatos, de a szünet. Külső Kézi : Kézzel adjuk meg a különböző külső funkciók használatának megkönnyítése érdekében a Szabadságot, hogy válassza ki a beviteli funkció : a korlátozott input port el a különböző felhasználói igények Rendszer alkatrészek CNC rendszer az alábbi összetevőkből áll : Magas teljesítményű, nagy sebességű 32-bites ARM CPU-folyadékkristályos kijelző (felbontás : 320 × 240) Bemeneti / Kimeneti (10 MA 16 opto-elszigetelt bemenet 16 opto-elszigetelt kimeneti legördülő tartály flow 500 MA) A felhasználók megmunkálási program memória végre lehet hajtani, bármilyen tároló TF kártya Működő Állami Kínai, angol
Minták
Szállítási Kérem, nyissa ki a csomagot, majd ellenőrizze, hogy vannak-e olyan károkért, mielőtt aláírja, ha vannak olyan károk , kérlek, ne írja alá, majd azonnal lépjen kapcsolatba velünk Mi lesz kiválasztani a legjobb módja küldeni az árut, ha a futár választotta, hogy ez nem jó, hogy Clearance Mi a hajó, hogy worldwidebut, Ha az ország egyéni szigorú, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt ajánlatot, hogy ellenőrizze a részlet pedig megerősítette.
Fizetési elfogadjuk bank TT,western union,moenybook,moenygram stb Fizetési belül kell benyújtani, 48hours az aukció vége idő Behozatali vámok, adók, díjak nem szerepelnek a tétel árát, illetve a szállítási díjat. Ezek a díjak a vevő felelőssége.
Visszatérítés, Amikor a csomagot,de nem elégedett az árut, vagy más probléma, mint a törött,pls mondd meg nekünk a részletes okát, majd adja meg a fényképek Bármilyen okból szükséges, hogy minden visszatérítés. Elem kell, hogy legyen az eredeti állapot nem fizikai sérülés. Vevő felelős a szállítási költség
Lépjen velünk kapcsolatba, Szívesen világszerte ügyfél érdeklődni, valamint kérdése,igyekszünk, hogy a legjobb visszajelzés az ügyfél?s e-mail számított 1 munkanapon belül. Ügyfél elégedettség nagyon fontos számunkra.

Alapjellemzők

Modell Száma:
SMC4-4-16A-16B

A legjobb ajánlatok