• Megújítva
  • -20 %
JINAO 8 Fogak ARANY ÜLTETÉS Felső Alsó GRILL Bling Szájában Fogak Caps Hip-Hop Grillz Arany fogak, Grillek, a Medált Készletek

JINAO 8 Fogak ARANY ÜLTETÉS Felső Alsó GRILL Bling Szájában Fogak Caps Hip-Hop Grillz Arany fogak, Grillek, a Medált Készletek

HUF 1941.00
HUF 2427.30


JINAO ÚJ Grillzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Márka bemutatása
JINAO az exkluzív márka, szakterületünk a divat, a jó minőségű termékek. Célunk, hogy ügyfeleink minőségi termékek, valamint a legjobb szolgáltatást.
JINAO-Garancia
1. Termékek kerülnek értékesítésre, új állapotban
2. Fogjuk tartani a kapcsolatot, mielőtt a vásárlás után.
3. Ha megkapja az árut, illetve nem elégedett a termékekkel, megígértük 90 napos garanciát.
Értékesítés utáni szolgáltatás
Fogjuk tartani a kapcsolatot, mielőtt a vásárlás után. Ha bármilyen problémája támad, kérjük, hagyj üzenetet. Mi fog válaszolni, hogy 12 órán belül.
Alsó, felső Fogak Hip-Hop Grillz Combo Különleges vagy megnézni a platina hang vámpír fang fogak Hip-Hop Grillz top & alsó sor az új, továbbfejlesztett, szilikon illeszkedő darabot a nagyobb kényelem érdekében. Ez a grill épített, minőségi tömör réz mag pedig erősen ródium bevonatú befejezni, hogy ezt rács ragyogó fényét. Minden jó minőségű hamis gyémánt kézzel ragasztott a hiphop grillz a maximális bling. Minden rács elfér fogad, nem számít, mennyire egyenes, vagy görbe a foga. Köszönöm, hogy a különleges szabású darab, nincs penész szükséges. Könnyen követhető utasításokat tartalmazza, hogy viselni a szád grillz perc alatt! A jó dolog az ilyen grillek, hogy ők cserélhető, felveheted a grill vagy távolítsa el könnyen. Grillz egy szép dobozban kell tárolni. **Figyelem** Ezek a grillz szánják, dekoráció, szórakoztató célra csak. A grillz nem szánt eszik. Ezeket a termékeket értékesíteni, mivel nélkül garancia semmiféle. Jellege miatt ez a termék, nem tér vissza, vagy csere megengedett, ezért kérjük, legyen tudatában, hogy az előzetes megrendelése. Nem vállalunk semmilyen felelősséget azokért a károkért, bármilyen felhasználásából származó ezek a grillz beleértve, de nem kizárólagosan járulékos, büntető, vagy véletlen károkért. Nikkel-mentes, 24 KARÁTOS arany bevonat vége réz. Szilikon fröccsöntés bár egyszerű utasításokat. Egy méret-mind az alsó, felső fogak. Könnyen illeszthető öt perc múlva a forró vízzel. 100% INGYENES SZÁLLÍTÁSI keresztül Epacket 7-15 nap Játszani a fenti videó a agyarai is!

Alapjellemzők

Elem Típusa:
Test Ékszer
Jól vagy Divat:
Divat
Alakjaminta:
Csontváz
Test Ékszer Típus:
Grillz, Fogászati Grillek
Modell Száma:
G-018-G
Márka Név:
jinao
Anyag:
Fém
Stílus:
Hiphop/Rock
Fémek Típus:
Réz

A legjobb ajánlatok