• Megújítva
  • -10 %
Márka LCD Digitális Konyhai Időzítő Fehér 2in1 Szuper Alacsony Energia-fogyasztás Óra visszaszámláló Mágneses Stick Szakács Segítő DC100

Márka LCD Digitális Konyhai Időzítő Fehér 2in1 Szuper Alacsony Energia-fogyasztás Óra visszaszámláló Mágneses Stick Szakács Segítő DC100

HUF 969.00
HUF 1077.30


Márka LCD Digitális Konyhai Időzítő Fehér 2in1 Szuper Alacsony Energia-fogyasztás Óra visszaszámláló Mágneses Stick Szakács Segítő DC100
Digitális Óra & visszaszámláló
1. Funkció & Jellemzők :
Óra & visszaszámláló
Max visszaszámlálás : 99 perc 59 másodperc
Az óra a stílus : 12h/24h cserélhető
2 üzembe módok : [1] mágneses stick [2] tábla állvány
szuper alacsony energia-fogyasztás
áramellátás : 1,5 V (AAA) x 1(Nem Tartozék)
2. Működés :
1.Vedd el az elemtartó fedelét szerint a jelzés a hátsó esetben telepítse 1 darab 1,5 V (AAA) akkumulátor a helyes polaritás, tegye vissza az elemtartó fedelét a készülék belép ÓRA mód első.
2.Alá ÓRA üzemmódban nyomja meg a START/STOP gombot egyszer, hogy változtatni kell visszaszámláló időzítő módban van, nyomja meg az 'M', 'S", valamint a "START/STOP' gombokat, a készülék visszatér a CLOCK mode.
3.ÓRA beállítása :
Nyomja meg a " S " gombot, hogy közötti 12h, valamint 24 órás stílus.
Nyomja meg az " M "gombot 2 másodpercig, hogy adja meg órával a beállítást, nyomja meg a" S " gombot, hogy változtatni óra értéket.
Nyomja meg az " M "gombot még egyszer, hogy adja meg percet a beállítást, nyomja meg a" S " gombot, hogy a perc értékét.
Nyomja meg az " M " gombot még egyszer, hogy közel az ÓRA beállítása, hogy a készülék visszatér a normál üzemmódja.
4.Visszaszámláló időzítő beállítás :
Alatt gróf-le módban van, nyomja meg az " M "gombot a perc beállításához értékét, nyomja meg a" S "gombot második értéket, Nyomja meg az" M "gombot &" S " gombot egyszerre, hogy NULLA a perc, másodperc értéket.
Miután perc értéket, a második érték van beállítva, nyomja meg a START/STOP gombot egyszer, hogy a start időt számítva-le, közben számoltam le, nyomja meg a START/STOP gombot egyszer, hogy szünet, nyomja meg a START/STOP gombot egyszer újra számolás-le a pause pont. Miután a készülék visszaszámol, hogy a nulla, ez ad ki 'di-di' hang körülbelül 60 másodperc. Abba, di-di' hang előtt 60 másodperc, nyomja meg a START/STOP gombot egyszer, hogy észre.
Megjegyzés : olyan tevékenység Nem 5 perc alatt visszaszámláló' mód, a készülék visszatér a CLOCK mode.
3. MEGJEGYZÉS :
1.Ha bármilyen rendellenes kijelző, vagy cselekvés, kérem vegye ki a 1,5 V-os akkumulátort, majd helyezze vissza után 2 másodpercen belül, akkor a készülék megkezdi rendes munkaidő.
2.Kérlek, tedd a helyére akkumulátor a helyek, a Kormány nevezi ki
3.Nem fogjuk tájékoztatni külön-külön, ha bármilyen változtatás a mérő.
Szállítás : Ha megrendelését,küldünk elem, 3 napon belül, ha a kifizetés megtörtént. Nem garantáljuk, szállítási idő, minden nemzetközi szállítmányok különbségek miatt a vámhatóság elszámolási alkalommal az egyes országok, amely befolyásolhatja, hogy milyen gyorsan a termék ellenőrzött. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vásárlók vagy a felelős minden további, vám, díjak, közvetítői díjak, illetékek, valamint az adók behozatalát az országba. Ezek a további díjak lehetnek gyűjtött a szállítás ideje. Nem fogjuk visszatérítés a szállítási díjak visszautasította szállítmányok Garancia & Karbantartás : kínálunk a 15 nap ingyenes csere. Vásárló kérheti a cserét követő 7 napon belül a számlát a terméket. A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést. Visszajelzés : Az elégedettség, pozitív visszajelzések nagyon fontosak számunkra. Kérem, hagyja el a pozitív visszajelzést, 5 csillag, ha teljesülnek a tételek vagy szolgáltatások. A Legfontosabb!!! Ha bármilyen probléma van a termékek vagy szolgáltatások, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás.

Alapjellemzők

Típus:
Időzítő
tanúsítási:
CIQ,CE / EU
Időzítő Típusa:
Digitális Időzítő
Fix Idő:
1-6 óra
Funkció:
Idő Beállítása Emlékeztető
Modell Száma:
DC100
Funkció:
Készleten,Környezetbarát
Megjelenés:
Közös
Márka Név:
HAPTIME
Anyag:
Műanyag
Műanyag Típus:
PE

A legjobb ajánlatok