• Megújítva
  • -20 %
316 Polírozott Rozsdamentes Acél Gyűrűt Csésze Ital Tartót gyűrű design

316 Polírozott Rozsdamentes Acél Gyűrűt Csésze Ital Tartót gyűrű design

HUF 2700.00
HUF 3375.00


Hossza : 4-1/2" 116 MM
Mély : 3-1/2 88 MM
Szélesség : 3-1/2 88 MM
1) 100% eredeti termékek!! 2) Szakmailag készült termékek által képzett kézművesek!! 3) van egy egyszerű üzleti cél, hogy elviszi egy nagy termékskála, a lehető legjobb áron. Megértjük, hogy a siker csak akkor jön el, az ügyfél-elégedettség.
1) elfogadjuk, Alipay, a Nyugati Unió TT. Minden hitelkártyát elfogadunk keresztül, biztonságos fizetési processzor LETÉTI. 2) Egy korábban fizetni, annál hamarabb fogjuk teljesíteni a megrendelését. A fizetés után 3 napon belül érdekében. 3) Ha nem lehet a pénztár után azonnal árverés közel, kérem, várjon néhány percig, majd próbálja meg újra Kifizetések kell kitölteni, 3 napon belül.
1). Ellenőrizze, hogy a cím helyes, általában tudjuk küldeni a tételeket belül 2 munkanapos fizetési munka volt, de nem többet, mint ígérte, 7 nap szállítási idő. 2). A legtöbb országban szállítási idő 15-60 munkanapon belül, de egyes áru szállítási előfordulhat késedelem, mert egy fuvarozó helytelen kezelés okozta akkor, vám késedelem, behozatali vámok, nemzeti politika, az ügyfél, vagy bármely más körülmény, amely túl van az irányítás. meghosszabbítjuk a szállítási időt kérem, bocsásson meg. 3). Ha több kell, gyors szállítás, lépjen kapcsolatba velünk, hogy használja az EMS, DHL, TNT, stb fizetni az extra szállítási költséget. 4). Az orosz fogyasztók, kérjük, ne feledje, hogy felajánlja nekünk egy teljes neve, vagy egy csomag nem kézbesíthető megfelelően a vége, de nem viseli a veszteséget.
1). Kérjük, jelölje meg a követelményeknek üzenet, menta egy az expresszív, csomagok, értéke nyilatkozat, stb, ha egy kifizetést. 2). Dolgozunk, hétfőtől péntekig, kérlek, értsd meg, ha nincs válasz a hétvégén. Köszönöm. 3). Arra törekszünk, hogy 100% - os pozitív visszajelzés, meg kell támogatni azáltal, hogy nekünk 5 csillag~~ 4). Ha nem elégedett, bármilyen okból, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba először, majd oldja meg a problémát, amíg nem teljesülnek. Nagyon szépen köszönöm a segítségét.

Alapjellemzők

Márka Név:
HOFFEN
Anyag:
Acél
Méret:
116MM
Típus:
pohártartó

A legjobb ajánlatok