• Megújítva
  • -23 %
NoEnName_Null Motorkerékpár Dual USB-s Mobil Telefon Tápegység Töltő Port Csatlakozó Vízálló #1

NoEnName_Null Motorkerékpár Dual USB-s Mobil Telefon Tápegység Töltő Port Csatlakozó Vízálló 1

HUF 913.00
HUF 1185.30

Könnyen telepíthető, 5v kimeneti port, hogy tartsa a okos telefon, GPS, MP3 vagy más doo-apa blokkolt egy vízálló burkolat elemek. Valamint a gyors telepítési utasítások nélkül nem lehet élni, az állítások, valamint az úton, amikor készen állsz. Két USB-kiegészítő ujja ideális vezetői és / vagy az i Pod / MP3 lejátszó, USB töltő hordozható eszközök, GPS, i Phone, Illetve más, hasonló eszközök. Két kiegészítő USB hálózati csatlakozó aljzat, a kényelem, Az egység csatlakoztatható bármely 12 voltos EGYENÁRAMÚ elektromos rendszer.
Mount a GPS, ipod vagy Kamera a motort,dirtbike, motoros, ATV,UTV van azonnali energiát. Nincs több elemet kell támaszkodni. Vagy mondja az asszony, hogy nem hívtalak, mert a telefon meghalt.
Termékleírás : Szín : Fekete Bemenő feszültség : 12 V-24 V Kimeneti feszültség : 5 V Kimeneti Áram : 3.1 Méret : Kb. 5.7 x 3.6 cm Kábel hossza : 60cm Passzol : Univerzális 12~24 V motoros gépjárművek Mennyiség : 1 db Megjegyzés : Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet. Kérjük, értem, Köszönöm. A csomag tartalmazza : 1 x Motorkerékpár Dual USB-s Mobil Telefon Tápegység Töltő Port Csatlakozó Vízálló

Alapjellemzők

Modell Neve:
38100
Elem Típusa:
szivargyújtó

A legjobb ajánlatok