• Megújítva
  • -10 %
1.75 mm-es V6-os Hotend Bowden Extruder, V6-os Extruder, fém J-fej Hotend Teljes Készlet, 0,2 mm/0,3 mm/ 0,4 mm/0,5 mm Fúvóka

1.75 mm-es V6-os Hotend Bowden Extruder, V6-os Extruder, fém J-fej Hotend Teljes Készlet, 0,2 mm/0,3 mm/ 0,4 mm/0,5 mm Fúvóka

HUF 3864.00
HUF 4293.00


A Heatbreak belül fúrt a különleges módszer, sima a végtelen etetés, teszteltük, jobb.
Megjegyzés :
Fúvóka átmérő : 0,2 mm 0,3 mm 0,4 mm 0,5 mm választható.
Takarmány bemeneti átmérő : 1.75 mm-es átmérőjű Belépő
Kérjük, hagyjon nekünk üzenetet, amely Fúvóka átmérő méret kell, ha a megrendelés.
Vagy akkor a hajó a 0,4 mm Fúvóka 1.75 mm-es Takarmány-bemeneti átmérő, mint alapértelmezett
v6 : Kisebb, Könnyebb, - a Magasabb Teljesítményt.
A v6-os újratervezték az alapoktól. a tervező fektetett sok idő nem volt a tapasztalat, hogy a design a legújabb, legnagyobb Hot End. Ha többet szeretne tudni arról, hogy a tervezési folyamat során, nézze meg ezt a blogbejegyzést.
A nyomtatás a legkülönfélébb Anyagok Lehetséges.
Az épület az aláírás magas hőmérséklet teljesítmény, amely lehetővé teszi, hogy a nyomtatás magas hőmérsékletű anyagok ők már arra összpontosított, hozzátéve, fokozott működését puha, rugalmas szálak. Azáltal, hogy a PTFE bélés csövön keresztül a hotend, hogy meghosszabbítja a extruder, ez adja a képesség, hogy adjunk a szülés, illetve a kényszer, szükség, hogy a kiváló minőségű nyomatok a rugalmas szálak, mint Ninja Flex, Flex PLA, valamint Flex Polyester. Ez nyit egy hatalmas számos új lehetőségek a nyomtató.
Magas Hőmérséklet Peformance.
Nem KANDIKÁL vagy PTFE forró régiók a Hot End elérheti 300 C a mellékelt termisztor. A csere egy termisztor egy hőelem (szükség lehet további elektronika) ön elérheti a több mint 400 C.
Ez nem csak lehetővé teszi, hogy a nyomtatás rendkívül magas hőmérsékletű anyagok, mint a Polikarbonát, majd Harisnya, hanem megszünteti Hot End összeomlás hibák kapcsolódó PEEK/PTFE tervez. Bár a legújabb v6 hotend egy PTFE bélés be a hotend ez a bélés sosem kitéve magas hőmérsékletnek, így nincs kockázat károsítja a bélés keresztül túlmelegedés.
Az új Fűtés Blokk ad a leggyorsabb felmelegszik alkalommal, a leginkább érzékeny hőmérséklet-szabályozás a szorító körül a patron a maximális termikus a kapcsolatot. Az új termisztor elhelyezés azt jelenti, hogy a legtöbb pontos hőmérséklet mérés a lehető leggyorsabban választ. Mi ez azt jelenti, hogy a felhasználó, hogy a 20 C, hogy 200 C csak 65 másodperc, hőmérséklet-szabályozás érzékeny ahhoz, hogy tartsa a hotend belül 0.5 C a beállított hőmérséklet, vagy kevesebb, könnyedén.
Csökkentett Ömlesztett, Z-Magasság.
E3 D van összpontosított vágás annyira, tömeges a E3 Dv6, amennyire csak lehetséges. Ez azt jelenti, hogy teljes hossza csak 62mm, valamint jelentős csökkenése ömlesztve az X/Y méretek segítségével az új fröccsöntött rajongó csatorna.
Könnyű, Nem Katona, Nem,-Szalag,-Ragasztó, - szerelés, karbantartás.
E3 D megszüntette Kapton szalag, vagy bármilyen más ragasztók a közgyűlés folyamat v6-os. Az új termisztor egyszerűen bilincsek a helyen egy kis csavar, magas hőmérséklet üveg szigetelőcső használt szigetelni a termisztor lábát. Ez teszi telepítése vagy eltávolítása a termisztor egy gyors, tiszta folyamat, mint a korábbi módszerek bevonásával ezt a kapton szalagra. Nem forrasztás van szükség, mint mi a kínálat a kínálat forrasztani ingyenes ferrules, hogy hőálló, gyors, egyszerű elektromos csatlakozások a termisztor lábát. A legtöbb alkatrész a hotend egyszerűen csavar együtt, az új ventilátor csatorna egyszerűen klip helyen lehet orientált sok különböző irányba, hogy megfeleljen az adott beállítás.
Magas Minőségű Nyomtatás.
E3 D tartotta a acerb termikus átalakulás, amit ad, a magas minőségű nyomtatási teljesítmény felhasználók elvárnak a E3 D hotends. Egy acerb termikus szünetet ad jobb felett végtelen kimeneti így minél több azonnali indítása, illetve leáll, ha extrudálással, valamint visszahúzza, hogy hatékonyabbak leküzdésében szivárog. A felhasználó számára ez azt jelenti, élesebb pontosabb ujjlenyomatot, hogy kevesebb, drót, szivárog vagy foltok az ujjlenyomatokat.
Adaptálható, Hogy Megfeleljen Az Ön Igényeinek.
E3 D számos fúvóka méretek ad több lehetőséget válassza ki, hogyan szeretne nyomtatni. Míg az alapértelmezett 0,4 mm fúvóka ad nagy nyomtat jó egyensúly a sebesség, könnyű felbontás kínálunk egy sor fúvókák, amelyek különleges geometriák, amelyek igazodnak az adott szüksége van, hogy ki szeretne nyomtatni. A forma, a borravaló, a fúvóka kulcsa, hogy a hotend extrudes, majd ellaposodik a pálya a műanyag. A megfelelő méret a tanács a fúvókák a szélessége pálya műanyag ön tudja, hogy a nyomtatás, megnövelt felbontás kisebb, fúvóka méretek, valamint a nagyobb fúvókák a geometria szabott, így könnyen megállapítani nagy rétegek gyors, erős ujjlenyomat. Fúvókák könnyen, gyorsan megváltozott, mert a hatszög alakú.
Könnyű Szerelés, valamint a Közösségi Támogatást.
folyton ugyanaz a 16 mm-es Groovemount méretek tól v5 annak érdekében, hogy annyira kompatibilitás fenntartása, mint lehetséges, a széles körű közösségi tervezett tartók.
E3 D aktív felhasználói bázis sok nyomtató fórumok, beleértve a Rep Rap Fórumok, Google+, See Me CNC, Solidoodle, Ultimaker és még sokan mások. E3 D is fenntartja, egy saját E3 D Fórum, ahol sok ember részesedése pedig közös okos megoldások szerelés a különböző nyomtatók.
Jó Megjelenés.
A CNC forgácsolt alkatrészek, a fröccsöntött áttetsző kék ventilátor csatorna, tisztán termisztor szerelés a megfelelő kék szigetelőcső E3 D tette, hogy egy igazán nagyszerű termék. Úgy néz ki is számít, nem csak az ujjlenyomatokat, az irigység, a készítő, a barátok, a nyomtató jól néz ki nyomtatás közben is!
Szereplő( mint az első kép mutasd meg a lista ) :
1 darab V6 Hotend a fúvóka
1 darab kék ventilátor

Alapjellemzők

Modell Száma:
V6 Bowden extruder
Márka Név:
REPRAP
Elem Típusa:
J-fej
is_customized:
Yes

A legjobb ajánlatok